Käyttäjien kokemuksia ja kertomaa

Löytöavain.fi -palvelu auttaa todennetusti saamaan kadonneet avaimet takaisin ja tuo samalla mielenrauhaa.

Suurkiitos hyvästä palvelusta! Kadonnut avain löysi omistajalle :) Avain oli pudonnut hotellin terassille, josta työntekijä sen löysi ja heti seuraavana päivänä sain sähköpostiviestiä vastaanotosta. Hekin innostuivat löytöavain palvelusta:) monet säästävät varmasti suuria summia, kun vältytään lukkojen uudelleen sarjoittamiselta varsinkin vuokra-asunnoissa.

Meri


Hävitin avaimeni vain muutama päivä sen jälkeen kun olin liimannut siihen löytöavain -tekstit sen takaisin saamiseksi, jos avain häviäisi. Avaimeni tipahtivat taskustani, kuulin jonkin epämääräisen kilahduksen kyllä siinä pyöräillessäni mutta en jäänyt syksyn pimeydessä katsomaan taakseni. Kun olin lähdössä tanssitunniltani, näin kännykän kautta että olin saanut meilin löytyneestä avaimesta. Tein muutaman minuutin kurvaisun löytäjän talon alaoville, josta sain avaimeni. Tämä löytäjä oli meinannut viedä avaimet poliisilaitoksen postilaatikkoon (joka oli myös siellä lähellä), mutta löytänyt sitten (onneksi!) tekstin, jossa oli koodi avaimesta ilmoittamiseen.

Toimi täydellisesti ja on muutenkin aina tuomassa turvaa, jos avain sattuisi uudelleen hukkumaan.

Maria M.


Sen jälkeen kun olen hankkinut Löytöavain-merkinnän avaimiin, en ole enää ole ollut huolissani avainten katoamisesta. Olen itse joskus löytänyt avaimia, ja on ollut turhauttavaa tietää että joku näitä avaimia jossain kaipaa, mutta ei ole oikein mitään keinoa palauttaa niitä. Kiitos tästä hienosta palvelusta, on hienoa havaita että toiminta jatkuu ja on vakaalla pohjalla!

Tapio Lampen


En ole varsinaisesti vielä tarvinnut löytöavain -palvelua mutta avainnipussa on nyt rekisteröitymisestä saakka ollut koodinumero ja löytöavain -osoite. Ajattelen ainakin että mahdollisen katoamistapauksen yhteydessä saan avaimet takaisin melko varmasti. Olen laittanut varmuuden vuoksi löytöavaintunnukseni puhelimeni takakuoren alle jos se auttaisi puhelimen palauttamisessa jos unohdan puhelimeni jonnekin.

Pauli R.


Minulta katosi kerran avaimet kun olin ulkoiluttamassa koiria. Olin etsimässä enkä löytänyt ja sitten tuli ilmoitus että täällä on. Kiitos, homma pelaa.

Lilian K.


Minulla ovat avaimet pysyneet tallessa, mutta hyvä olla kaiken varalta tällainen palvelu käytössä, eihän sitä tiedä milloin ne avaimet on hukassa syystä tai toisesta.

Arto Parkkila


Mallikuva perusavaimenperästä
"Tämä on hitti! Yksinkertaisesti nerokas ja toimiva ratkaisu. Tämä pitäisi löytyä jokaisen avainnipusta!"
- Jukka Metsäketo

Löytöavain.fi - näin se toimii

Löytöavaimesta ilmoittaminen on nyt helppoa. Käytä avainnipussa turvallisesti ja salatusti aktiivisessa käytössä olevia yhteystietojasi.

 • Miten palvelu toimii?

  Avainten katoaminen on tavallinen ilmiö ja voi mielipahan lisäksi käydä melko kalliiksi. Palvelun avulla voit saada löytöilmoituksen esimerkiksi kännykkääsi, ennen kuin olet edes huomannut avaimiesi kadonneen!

  Löytöavain.fi:n avulla voit turvallisesti ja salatusti käyttää yleisesti käytössä olevia tietojasi, kuten etunimi.sukunimi-muodossa olevaa sähköpostiosoitetta ja kännykkänumeroasi. Tietoja jotka ovat sinulla ensisijaisesti käytössä ja tavoittavat sinut tehokkaasti!

 • Löysin avaimen - mitä teen?

  Palvelun avulla avaimen löytäjä pystyy mistä tahansa nettiin kytketystä laitteesta tekemään hetkessä löytöilmoituksen omistajalle. Ilman turhia välikäsiä ja postittamista, avaimen palautuminen omistajalleen on nopeaa. Katso löytöavaimesta ilmoituskoodi ja lähetä verkkolomakkeella löytöilmoitusviesti - siinä kaikki!
  Ilmoita tästä

 • Mistä saan avaimenperän?

  Voit tilata edullisen ja tehokkaan löytöavain-avaimenperän tästä.

  Voit käyttää suutareilta ja marketeista saatavia perusavaimenperiä ja valmistaa itse ilmoituskoodilla varustetun avaimenperän.
  Katso mallit ja vinkit

  Jos haluat tilata edullisesti avaimenperän omilla teksteillä ja erikoismallilla, suosittelemme tutustumaan esimerkiksi www.vistaprint.fi/avaimenperat.aspx -sivuun.

 • Onko palvelu ilmainen?

  Palvelu on täysin maksuton yksityishenkilöille.

  Yritykset ja yhteisöt: 25 e/ vuosimaksu.

8 kymmenestä avaimesta palautuu nopeasti omistajalleen

Palvelu tekee jokaisesta kaupasta, kioskista ja info-pisteestä yms. luotettavan löytöavainpisteen.

Ilman ilmoituavaimenperää
Näiden avaimien palautumien omistajalleen on hyvin epätodennäköistä.

Ilmoitusavaimenperä
Jokaisessa avainnipussa pitäisi olla Löytöavain.fi -avaimenperä - jopa 8 kymmenestä avaimesta palautuu omistajalleen.

Tulosta avaimenperätekstit


Marketeista, kaupoista ja suutareista on saatavilla edullisesti erikokoisia "tyhjiä" avainmenperiä, joihin on helppo itse tehdä/tulostaa tekstisisältö.

Alla olevalla linkillä voit tulostaa perusavainmenperille valmistekstit omalla ilmoituskoodillasi.* Joissain tulostimissa voidaan käyttää väripaperia ja ns. erikoispaperia tai valokuvapaperia laadun parantamiseksi.

  Huomio seuraavat seikat avaimenperässä:
 • Avaimenperästä löytyy osoite: www.löytöavain.fi
 • Avainmenperästä löytyy ilmoituskoodisi
 • Mitä paremmin avaimenperä huomataan - sen parempi


35mm x 24mm


35mm x 24mm

Mallit ja vinkit


Nopein tapa hankkia oma ilmoitusavaimenperä on tulostaa palvelun luomat valmispohjatekstit ja kiinnittää ne perusavaimenperään. Voit halutessasi käyttää tulostimessa värillistä paperia tai valokuvapaperia.

Voit tilata myös valmiin löytöavain-avaimenperän tästä.

Mikään ei myöskään estä tekemästä avainperään alusta luoppuun itse. Suunnittele omat tekstit tai käytä vakiotekstejä. Vain mielikuvitus on rajana.

  Huomio kuitenkin seuraavat seikat avaimenperässä:
 • Tekstit ovat selkeitä ja ohjaavat löytäjän ilmoittamaan
 • Avaimenperästä löytyy osoite: www.löytöavain.fi
 • Avainmenperästä löytyy ilmoituskoodisi
 • Mitä paremmin avaimenperä huomataan - sen parempi
Sulje


Tulostetut perustekstit ja perusavaimenperä.


Oranssille pohjalle tehty "Löytöpalkkio"-otsikkolla.


Avaimenperän kiinnitysrenkaita myydään esim. Clas Ohlsonilla tai verkkokaupoissa.

Vain mielikuvitus rajana


Verkkokaupoista voit tilata neliväripainatuksella tai kaiveruksella erikokoisia avaimenperiä haluamillasi teksteillä. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi www.vistaprint.fi/avaimenperat.aspx -sivuun.

Mikään ei myöskään estä tekemästä avainperään alusta luoppuun itse. Sunnittele omat tekstit tai käytä vakiotekstejä. Vain mielikuvitus on rajana.

  Huomio kuitenkin seuraavat seikat avaimenperässä:
 • Tekstit ovat selkeitä ja ohjaavat löytäjän ilmoittamaan
 • Avaimenperästä löytyy osoite: www.löytöavain.fi
 • Avainmenperästä löytyy ilmoituskoodisi
 • Mitä paremmin avaimenperä huomataan - sen parempi
Sulje


Oranssille pohjalle tehty


Avaimenperän kiinnitysrenkaita myydään esim. Clas Ohlsonilla tai verkkokaupoissa.

Kirjaudu sisään - Yritys/Yhtiö

Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään